Kontorfaellesskaber.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorplads til leje i Fredericia

10 - 200 m2 kontorhotel i Fredericia til leje

KONTORHOTEL I FREDERICIA / TAULOV

Vi samtænker altid rammerne med geografien for at sikre alle typer virksomheder, kontorer og klinikker en plads i huset med det maksimale udbytte.

Voxeværket i Taulov bliver vores helt store mødecenter, hvor vi byder på helt unikke og fine møde- og undervisningsfaciliteter. I Taulov får du et kontorfællesskab i hyggelige rammer, hvor du kan arbejde roligt og effektivt. Derudover er faciliteter som skærme, projektorer og møblerede lokaler også en del af pakken til alles fornøjelse.

I dette kontorhotel rummer vi op mod 13 forskellige virksomheder, samt kontorpladser til de personer, der blot skal bruge et kontor for en dag. Derudover er der fri adgang til mødelokalerne, som alle lejere kan benytte sig af; ligegyldigt om du kommer fra nord, syd, øst eller vest.

Hos Voxeværket er der generelt mange fordele, men specielt for Taulov kan vi tilbyde endnu mere. Her kan du f.eks. frit benytte den omkringliggende parkeringsplads, internet, kaffe og te står altid klart, når du besøger, og så tilbyder vi også møblerede kontorer, der er helt klar til indflytning.

I Taulov er du tæt på international handel med Danmarks største samhandelspartnere i Europa, men i lige så høj grad tæt på det lokale erhvervsliv.