Kontorfaellesskaber.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorplads til leje i Kolding

50 m2 andet i Kolding til leje

Kontorlokaler til leje i Koldings unikke pyramide!

Kontorlokaler til leje i Kolding som er beliggende i den ikoniske Pyramide i den nordlige ende af Kolding, tæt på motorvejsafkørsel Kolding Ø og ca. 10 minutter til midtbyen. Lejemålet er beliggende i et nyere erhvervsområde sammen med andre kontorbygninger, og med en synlig beliggenhed ud til det store kryds Nr. Bjertvej/Fynsvej.

Kontorlokaler til leje i Kolding Pyramide hvor du kan blive en del af et kontorfælleskab, hvor alle udgifter er inkluderet i lejen, heriblandt el, vand og varme, rengøring, 1.000 Mbit internetforbindelse, kaffe og te. Der er adgang til flotte mødelokale & fællesfaciliteter.

Fællesskabets øvrige lejer omfatter bl.a. pensionsmægler, it-programmør, bogføringsfirma, revisor, SEO og AD words firma.

Disse kontorlokaler til leje i Kolding omfatter et dobbelt kontor i pyramidens stueetage, samt adgang til Pyramidens øvrige fællesarealer.

Når du ankommer til pyramiden, møder du først den fælles hall, hvor der er ventepladser og mødelokale. Stilen er meget velvalgt, og den eksklusive indretning går igen på hele ejendommen. Igennem en tunnel kommer man fra ventepladsen til selve pyramiden. Træder direkte ind i hjertet på pyramiden, fællesrummet i midten, der bl.a. anvendes som kantinen. Lejerne har en frokostordningen, som man som lejer i huset kan tilvælge. Det er også i dette fællesrum man kan tappe kaffe og/eller te. Ligesom det er i forbindelse med dette fællesrum, at du finder ejendommens køkken og 3 toiletter.