Kontorfaellesskaber.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorplads til leje i Kolding

andet i Kolding til leje

Skrivebord til Leje i Kontorfælleskabet Pyramiden i Kolding

Disse skrivebord til leje bestå af et skrivebord i Pyramiden med masse af fællesarealer til rådighed. Et ekstra bonus er at alle udgifter er inkluderet og de bestå af:

  • El, Vand og Varme
  • 1000 Mbit internetforbindelse
  • Rengøring
  • Kaffe og Te

Disse skrivebord til leje i den ikoniske Pyramide er billigende i den nordlige ende af Kolding, tæt på motorvejsafkørsel Kolding Ø og ca.10 minutter til midtbyen. Lejemålet er beliggende i et nyere erhvervsområde sammen med andre kontorbygninger, og med en synlig beliggenhed ud til det store kryds Nr. Bjertvej/Fynsvej.

Pyramiden er et kontorfælleskab, hvor alle udgifter er inkluderet i lejen, heriblandt el, vand og varme, rengøring, 1.000 Mbit internetforbindelse, kaffe og te. Der er adgang til flotte mødelokale & fællesfaciliteter.

Fællesskabets øvrige lejer omfatter bl.a. pensionsmægler, it-programmør, bogføringsfirma, revisor, SEO og AD words.

Skrivebord til leje omfatter et selvstændigt åbent skrivebord, samt adgang til Pyramidens øvrige fællesarealer.

Når du ankommer til pyramiden, møder du først den fælles hall, hvor der er ventepladser og mødelokale. Stilen er meget velvalgt, og den eksklusive indretning går igen på hele ejendommen.

Igennem en tunnel kommer man fra ventepladsen til selve pyramiden. Træder direkte ind i hjertet på pyramiden, fællesrummet i midten, der bl.a. anvendes som kantinen. Lejerne har en frokostord...