Kontorfaellesskaber.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorplads til leje i Fredericia

1 - 20 m2 kontorfællesskab i Fredericia til leje

Pladser i dynamisk kontorfællesskab

Kunne du tænke dig at blive en del af et lille, dynamisk kontorfælleskab med god stemning, uformel tone og masser af muligheder for samarbejde og synergier?
Så er vores nyetablerede content- og mediehus i Fredericia lige noget for dig!

Måske er du selvstændig eller freelancer og er træt af at sidde alene på hjemmekontoret.
Eller også sidder du måske allerede i et større kontorfællesskab, hvor samarbejdet og synergierne er begrænsede, og din vækst dermed slet ikke forløst.

Men ikke nok med det, så har du også mulighed for at blive en del af et spændende samarbejde. Vi er tre personer, der har hver sin virksomhed med forskellige spidskompetencer indenfor videoproduktion, grafisk arbejde, webudvikling, social media management og annoncering.

Vi har indgået et strategisk partnerskab og er særligt interesserede i at bo sammen med dig, hvis du kan udbrede husets kompetencer indenfor digital markedsføring. Så hvis du er SEO- og Google Ads-specialist eller mestrer andre digitale markedsføringsdiscipliner, er vores mediehus oplagt for dig.

Hvor tæt og et forpligtende samarbejde, vi skal indgå, aftaler vi alt efter behov og temperament. Det kan også være, at du slet ikke arbejder med digital markedsføring, men hvor vores kemi er en velkomponeret eliksir.

Vi lejer 2 skrivebordspladser ud i en skøn ejendom på stueplan et stenkast fra Fredericia Banegård.
Vi har et stort og et lille mødelokale, te-køkken med k...