Kontorfaellesskaber.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorplads til leje i Fredericia

274 m2 kontor, klinik, kontorfællesskab i Fredericia til leje

Inspirerende kontorlejemål i attraktivt erhvervsområde!

Velkommen til lejemålet på Strevelinsvej 8 i Erritsø, Fredericia. Dette fantastiske lejemål tilbyder en fremragende beliggenhed med synlighed fra til- og frakørsel ved tilslutning 59 og tæt på liberalt erhverv, indkøbsmuligheder, restauranter, samt hurtig adgang til motorvejen blot få minutter væk.

Lejemålet er placeret i stueetagen og strækker sig over 274 kvadratmeter. Du vil have stueetagen for dig selv, og deler indgangspartiet med udlejeren. Kontoret består af to store, to mellemstore og to mindre, selvstændige kontor- og mødelokaler, der giver dig fleksibiliteten til at tilpasse rummet efter dine behov. Derudover er der en kantine/frokoststue, et kopirum, et toilet, en garderobe, et fælles indgangsparti og et
teknikrum, der er inkluderet i lejemålet.

Lokalerne blev opført i 2007 og er i virkelig god stand. De er nymalet og klar til at blive taget i brug. Den moderne og indbydende atmosfære giver et behageligt arbejdsmiljø, og skaber en professionel og imødekommende atmosfære for både medarbejdere og besøgende.

Der er mulighed for at parkere lige ved kontoret, som deles med udlejer, der har kontor på 1.salen.

Dette lejemål er en enestående mulighed for at etablere eller udvide din virksomhed i et attraktivt område med alle faciliteter lige ved hånden. Den fremragende beliggenhed, velholdte kontorlokaler og de tilgængelige faciliteter gør det til et ideelt valg for enhver virksomhed, der ønsker at skabe en professionel og ...