Kontorfaellesskaber.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorplads til leje i København K

1 - 70 m2 kontorfællesskab i København K til leje

Lej moderne kontorlokaler på Dronningens Tværgade i hjertet af København

Lej moderne kontorlokaler på Dronningens Tværgade 8a i hjertet af København

Beliggenhed:
Dronningens Tværgade 8a er centralt beliggende i København K, hvilket giver dig og din virksomhed en førsteklasses adresse. Den lette adgang til offentlig transport og nærliggende faciliteter gør dette til det ideelle sted at etablere din forretningsbase.

Kontorpladsvariation:
Vi tilbyder en række kontorpladser, der passer til forskellige behov. Vores udlejning starter fra 4000 kr. pr. kontorplads og omfatter fire unikke kontorer beliggende i en lys kælder med højt til loftet: to enkeltmandskontorer, et 2-personsers kontor og et 3-personers kontor. Dette giver dig mulighed for at vælge den plads, der bedst passer til din virksomheds størrelse og struktur.

Faciliteter:
Vores faciliteter er skabt med tanke på din arbejdskomfort og effektivitet. Udover den tildelte kontorplads får du adgang til et stort mødelokale/frokoststue.

Vi tilbyder muligheden for en praktisk frokostordning fra Aamanns, så du kan nyde sunde og velsmagende måltider uden at forlade kontoret. Dette giver ikke kun bekvemmelighed, men skaber også et socialt rum for teambuilding og netværksmuligheder.

Adgang til wi-fi og printer er en selvfølge.

Professionel atmosfære:
Vores kontorpladser er designet til at skabe en professionel og inspirerende arbejdsatmosfære. Moderne indretning og ergonomiske møbler skaber en behagelig arbejdspl...