Kontorfaellesskaber.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorplads til leje i Odense C

4 m2 kontorfællesskab, kontor i Odense C til leje

Faste Pladser i Kontorfællesskab | Centralt i Odense

Mangler du en kontorplads i et åbent, lyst og levende kontorfællesskab? Vores faste pladser giver god mulighed for at netværke med andre coworkers og er den perfekte løsning for virksomheder med mellem én og otte medarbejdere. De faste pladser findes i vores lyse og rummelige åbne kontorer, hvor du vil kunne møde en lang række af husets øvrige coworkers.

Man kan hurtigt komme til at bruge al sin tid på administration i stedet for at drive og vækste sin virksomhed, men hos Coworking Plus tager vi hånd om alt det praktiske, fra kaffe til printere og frokostordning.

Med en fast plads får du 24/7-adgang til vores kontorfællesskab i Odense C. Vi stiller hæve/sænke-borde og professionelle kontorstole til rådighed. Derudover har du fri adgang til booking af mødelokaler, print og scan, kaffe og te, og et stort netværk i Odenses iværksættermiljø.

Coworking Plus er bygget op omkring et fleksibelt koncept. Skulle du have brug for et par nye medarbejdere, er det altid muligt at flytte i større lokaler uden opsigelsesperiode.

Coworking Plus ligger centralt i Odense på Kochsgade 31, med 10 minutters gang fra banegården og mere end 100 gratis parkeringspladser.